Aika valossa

Tervetuloa mukanamme tutkimusmatkalle keuhkoparantolaan. Voimme vain aavistella millaista inhimillisyyden lastia 1930-luvulla toimintansa aloittanut parantola sisällään kantaa.

Tanssiteos liikkuu parantolassa tilasta toiseen. Teos soveltuu katsojille, jotka voivat kulkea kerroksesta toiseen kävellen.
Suositusikäraja 12 vuotta.

Koreografia:  Annika Mutila ja tanssijat

Tanssijat: A.M. Dance ShowMamas – Hanna Ahonen, Kristiina Björklund, Kirsi Haltia, Anna Helle, Piia Helmivirta, Lotta Himanen, Kaisa Könnölä, Heidi Liikkanen, Maisa Merovuo, Minna Oksa, Marjut Pirhonen, Riina Rikalainen-Salmi, Mari Salminen, Hanna Sirén, Elina Uotila, Milla Ylijoki.

Puvustus: Sari Stenlund

Järjestäjinä Paimion Tanssinystävät ry yhteistyössä A.M. Dance ShowMamas.

Näytökset:
Su 25.8. klo 11, 13 & 14.30
Ma 26.8. klo 17.30 & 19.30
Ke 28.8. klo 17.30 & 19.30

La 31.8. klo 11, 13 & 14.30

Alvar Aalto -viikko

Aika valossa -tanssiteos on osa Alvar Aalto -viikon ohjelmatarjontaa. Lue lisää Alvar Aalto -viikosta täältä: www.alvaraalto.fi/alvaraaltoviikko .

Lipunmyynti

Kaikki loput näytökset ovat loppuunmyytyjä. Kiitämme suuresta suosiosta!

MagniMundi järjestää sunnuntaina 25.8. ja lauantaina 31.8. bussikuljetuksen Turusta Paimioon tanssiteokseen sekä peruskierrokselle parantolassa. Bussikuljetus sekä parantolakierros on ostettava erikseen MagniMundin lippukaupasta https://www.magnimundi.fi/fi/alvaraaltoviikko/ .Paimion Tanssinystävät ry

Paimion Tanssinystävät ry:n toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää tanssiharrastusta ja edistää monimuotoisen taidetoiminnan kehitystä. Yhdistys luo tanssijoille esiintymismahdollisuuksia sekä tukee heidän osallistumistaan alan tapahtumiin, kilpailuihin ja koulutuksiin.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää tanssiesityksiä, tapahtumia, opinto- ja kilpailumatkoja. Yhdistys voi myöskin tukea vähävaraisten lasten ja nuorten tanssiharrastusta. Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja avustuksia sekä testamentattuja varoja.  

Tulevaisuuden visiona Paimion Tanssinystävät ry on verkostoitunut paimiolaisten tanssiyhdistysten ja yritysten kanssa ja vahvistaa osaltaan paimiolaista tanssikulttuuria ja yhteisöllisyyttä.

Lisätietoja facebookista sekä sähköpostitse paimiontanssinystavatry@gmail.com.